JavaScript must be enabled to use this page.

Your web browser is currently configured to prevent JavaScript from running. This page uses JavaScripts to perform many of its functions. You must re-configure your browser to allow JavaScript to run before you can use the page.

Loading...

Buy Now
Share

 
 

Rayman is terug!

Vijftien jaar nadat de eerste Rayman-game wereldwijd werd uitgebracht, gaat Michel Ancel (gevierd maker van deze bijzondere held zonder benen) terug naar zijn roots voor hernieuwde pret met één van de meest legendarische platformpersonages. Deze keer doen Raymans vrienden Globox en twee Teensies met hem mee in 60 levels van meeslepende 2D-platformavonturen in volledige HD-graphics. Dit met een coöpspel waarin 4 spelers in en uit kunnen springen en dat alles met een snelheid van 60 fps!

Welkom in de Glade of Dreams.

Een schitterend ontworpen interactieve cartoonachtergrond die wordt bewoond door vreemde, hilarische personages in adembenemende omgevingen.

Als de Glade of Dreams wordt overspoeld door gemene Darktoons, roept de feeënraad snel Rayman op om hun wereld te redden. Maar de held is er nog niet helemaal klaar voor... Samen met zijn beste vriend Globox en twee knappe tovenaars,de Teensies, vormt hij een hilarisch heldenteam dat samen de vrede terug moet brengen voordat hun geliefde thuiseen nachtmerrie wordt.   

 

Rayman redt de Glade keer op keer

Toen de dromen van de Creator op nachtmerries begonnen te lijken, kwamen de wispelturige, plezierminnende nimfen bij elkaar om een wezen van licht op te roepen die de Glade kon redden. Een behendig en volhardend, maar toch zorgeloos en vrolijk wezen, dat de Creator kon afleiden en amuseren en zijn angsten kon wegnemen: Rayman

Maar zoals met de meeste plannen van de mimfen gebeurt, hadden ze in hun haast om een redder te maken iets te weinig Lums verzameld. Dus kwam Rayman naar de Glades met een paar ontbrekende onderdelen...

Rayman_Origins_Rayman

Globox, Raymans beste vriend

Globox, de enorm pletbare en al even gevoelige kungfu-mastodont is het bootje op Raymans zee, de hand in Raymans handschoen... Huh? Nou ja, hij is alles wat een beste vriend zou moeten zijn: gestoord, voor alles in en een beetje vreemd.

Rayman_Origins_Globox

Teensies

Een Teensy is een leerlingtovenaar die de Creator heeft gezegend met een enorme neus (zodat ze de snurkmuziek van de Bubble Dreamer beter kunnen maken). Deze kleine, vreemde en vaak verwarrende wezentjes zijn helemaal afgestemd op de subtiele harmonieën en geuren van de Glade en men zegt dat de (zelfbenoemde) koningen onder hen de geheimen kennen van alle mogelijke paden door de wereld, zichtbaar en onzichtbaar.

Rayman_Origins_teensie3
 

Rayman Origins bevat meer dan 60 levels 2D-platformgameplay, ontworpen voor alle leeftijden en speelstijlen. Speel nieuwe vaardigheden vrij en ga terug naar gespeelde levels om nieuwe paden en geheimen te ontdekken

Speel als Rayman in de solomissie, of laat maximaal 3 vrienden meedoen en stoppen wanneer ze willen als Globox of als een van de twee Teensies. In de multiplayerspeltypen kunnen jij en je vrienden weggaan wanneer jullie willen zonder dat het de voortgang van de ander beïnvloedt.

Ontdek een gevarieerde wereld met meer dan 100 personages en 12 unieke omgevingen, verspreid over 7 unieke achtergronden in een prachtige, handgetekende en geanimeerde 2D-stijl.

Een episch avontuur met massa's griezelig waanzinnige personages: een reusachtig roze monster met honderden ogen, een bezeten stenen golem, een kwaadaardige, stekelige, uit zijn krachten gegroeide, rondrennende madelief en meer gigantische bazen die niet kunnen wachten tot je er bent...

Ren, spring, mep, plet en vlieg door Raymans wereld. Verdien unieke vaardigheden tijdens je voortgang, zoals zwemmen, duiken en de sensationale 'Harikopter'.

 
  • Visit the English (UK) version
  • Visit the US version
  • Visit the French version
  • Visit the Deutsch version
  • Visit the Italian version
  • Visit the Spanish version
  • Visit the Netherlands version